Wat is Topconsulenten?


Topconsulenten.nl biedt een oplossing voor ondernemers om betaald te worden voor telefonische hulp aan klanten. Op de website kunnen ondernemers zich presenteren en aangeven welke middelen zij bieden om klanten te helpen.


Wat kan ik verdienen met Topconsulenten?


Als ondernemer bepaalt u zelf wat u wilt verdienen doordat ons systeem u de mogelijkheid biedt om zelf in te stellen wat uw tarief per minuut is. Dit kan varieren tussen € 0,30 t/m € 5,– per minuut. Wilt u snel en makkelijk berekenen wat u kunt verdienen gebruik dan onze handige calculator.

Wat zijn de voorwaarden?


Een account aanvragen kan iedereeen die beschikt over een onderneming en accoord gaat met onze samenwerkingsovereenkomst. Daarnaast is het noodzakelijk om een geverifieerde IBAN rekening toe te voegen aan een gebruikers-account voor de betalingen van omzet. De afspraken in de samenwerkingsovereenkomst spitsen zich toe op:
Account-houder bepaalt zelf zijn werktijden en prijzen
Account-houder is zelf verantwoordelijk voor de door hem/haar geleverde adviezen en diensten
Account-houder en klant doen rechtstreeks zaken met elkaar
Zodiac Consultants Group BV, eigenaar van Topconsulenten, is slechts leverancier van een methodiek om ondernemers en klanten betaald met elkaar in contact te brengen
Als u interesse heeft om met onze methodiek aan de slag te gaan nodigen wij u graag uit, vanwege onze digitale werkwijze kunt u al binnen 1 werkdag online gaan werken met uw klanten.

Claim uw account

Uitgelichte consulenten

TopConsulenten zijn bereikbaar via: